MYRORNA GER OSS ÅRETS SNÄLLASTE JULKLAPP

0
251
myrorna

 

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE

Myrorna återupprepar sin succé med hemliga julklappar. Det här tycker jag är en fantastisk idé och jag gillar att vi får en chans att hjälpa dem som har det lite tuffare här i livet. De flesta av oss köper ju julklappar så varför inte lägga några av våra slantar på en julklapp från Myrorna?! Och är ni ändå inne på Myrorna och handlar, kanske hittar du någon annan bra julklapp att ge bort.

Ur Pressmeddelandet från Myrorna:

Snart syns Myrornas hemliga julklapp åter i butikerna. De unika och färdiginslagna julklapparna har sedan två år tillbaka gjort succé i butikerna och i webbshopen när julen närmar sig. Även i år kommer varenda en av de karakteristiska röd- och grönrandiga klapparna som säljs bidra med bäddade sängar, kollovistelser och värmande plagg för människor som har det svårt.

Antalet sålda färdiginslagna och hemliga klappar har ökat för varje år, och förra årets stora efterfrågan gjorde att klapparna sålde slut i flera butiker redan i mitten av december. I år laddar man med ännu fler julklappspaket i butikerna, och från slutet av november kan klappshoppare återigen hitta julens hemligaste paket i Myrornas butiker.

Eftersom innehållet är både handplockat och inslaget bidrar den hemliga klappen med lite extra spänning till julklappsspelet med kompisarna eller familjen. En hemlig julklapp från Myrorna kan innehålla allt från spel och pocketböcker till glas, vaser och ljusstakar. Överskottet går till Frälsningsarméns sociala arbete, som alltid på Myrorna. Pengarna används till exempel till behandlingshem för missbrukare, skyddade boenden för kvinnor utsatta för trafficking, sommarkollo för barn eller frukost, värme, dusch och rena kläder till en person som lever i hemlöshet.

Den hemliga julklappen säljs i Myrornas butiker runtom i landet och i webbshopen, för 50 kronor styck och finns att köpa från och med den 24 november.

 

 

DELA
Föregående artikelJULSPANING PÅ DOLLARSTORE
Nästa artikelTVÅ MÅNADER TILL JULAFTON!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here