Jullov och julpynt

0
536

ÄNTLIGEN JULLOV!

Efter en enormt stressig, lång, jobbig, uttröttande vecka gick jag igår på jullov! Jag läser studie- och yrkesvägledarprogrammet och i torsdags lämnade jag in terminens sista tenta (på ämnet utbildningspolitik vilket kanske inte var det mest inspirerande jag läst). Vanligtvis kombinerar jag halvtidsjobb som vägledare på en skola med mina studier, men nu blir det alltså bara jobb två och en halv dag i veckan under hela december. Kunde ju inte passa bättre! Nu ska här julemysas!

Här hemma har det laddats upp inför första advent. Julmusiken har gått varm, det har sörplats julté, tittats på juliga filmer och tv-program och påbörjats med julpyntet under veckan. Jag vill dock inte smälla upp allt på en gång, det är ju så mysigt att kunna fylla på med mer och mer jul under hela december!

Just nu står degen till första vörtbrödet på jäsning och det doftar av skållade pomeransskal. I bakgrunden plingar änglasspelet, men tyvärr håller den vita snön, som legat så vackert den senaste veckan, på att regna bort.

Nåväl. Imorgon tänder vi äntligen första ljuset och det kommer bli så mysigt.


En samling mässingsljusstakar i julig stil. Änglar, stjärnor och en måne. Mässingsljusstakar är fina i grupp!En busig, yvig och härlig amaryllisbukett (och en skrynklig duk) på matbordet. Riktigt maffig blev den.


I krukan står två mörkröda amaryllisar och väntar på att få blomma. Stack ner lite granris också. Tror att det kommer bli så fint sen när amaryllisen slår ut. Och så det lilla änglaspelet bredvid.


Lite så ser det ut här hemma hos mig just nu. Visar mer någon annan dag! Men imorgon ser jag framemot att få visa min adventsljusstakssamling för er.

Kram!
Nike

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here