ATT HA ETT PIMPAT SOVRUM.

0
596
sovrum

GOD MORGON FRÅN MITT SOVRUM.

Här nere i Skåneland råder det tydligen blixthalka med massor av olyckor så jag väntar en stund med att köra in till jobbet. & då kan man ju passa på att blogga lite. Tex om ett pimpar sovrum.

Nu är i princip hela huset färdigt förutom två stora ljusstakar som ska upp plus pièce de résistance, dvs granen. Men den kommer inte upp förrän om två veckor, jag ska hinna med en runda till New York också och kanske (ganska troligt) får väl en eller annan julkula följa med hem från den stora staden. Å andra sidan, första kvällen, dvs kvällen jag anländer ska vi tydligen äta koreanskt, gå på karaokebar och dricka tequila… Kanske glömmer bort julen helt 🙂

sovrum

PIMPAT SOVRUM VAR DET JU.

Förra året kom jag på att just sovrummet hos oss var det minst juliga så jag införskaffade röda lakan från H&M och i år slog jag till på ett par röda gardiner från IKEA. Jag börjar definitivt bli in mamma. *gulp*. Jag är liksom inte den som byter dukar, och gardiner efter årstider. Faktum är att vi bara har gardiner i vårt och Willes sovrum.

Men i år byttes det alltså gardiner. Vuxenpoäng på det tack. & fårfällen gör ju sitt till för att få det att kännas lite varmt och gosiga, vilket behövs eftersom vår värmepump fortfarande inte fungerar. Dessutom gör ju adventsljusstaken och ljusslingan att det blir lite mysigare. Men nu kom jag på att jag måste ringa försäkringsbolaget igen. Tristaste sysslan i världen.

 

sovrum

NINANINANINANINANINA

Boktipset får mig alltid att tänk på att sova. Inte för att jag somnar av att läsa men för att jag helst läser i sovrummet. Ja, förutom i en solstol i en varm dag med en iskalll cola i handen. Så böcker måste jag ha i sovrummet, måste ha tillgång till ord. Annars är den här sidan av sovrummet inte så lättpimpat eller så juligt. Stringhyllan har fått en liten hyacint, tre juliga doftljus och en tomte samt lite jultidningar att bläddra i.

Ja det var mitt juliga sovrum, jular ni till det något speciellt i just sovrummet förutom adventsljusstake, stjärna eller ljusslingor? Vore kul att veta.

Men nu väntar ett försäkringsbolag på att jag ska ringa, jag ska åka och klä klart en gran och förhoppningsvis ha en lugn måndag.

Ses senare.

/Heléne

DELA
Föregående artikelJullov och julpynt
Nästa artikelMIN JULINSPIRATION JULEN 2017
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here