JULKATTEN SÖTASTE BALOO <3

0
377
Julen2019

ATT HA DEN BUSIGASTE LILLA JULKATTEN

Jag tänkte vira en lång ljusslinga runt trappräcket häromdagen och det gick ju som det gick. Nu är det fint men jag hade lite extra hjälp. Han är snäll han, julkatten Baloo. Han har lite andra namn också, busunge, tokkatt, klant osv. Sen har han en väldigt konstig fetisch för att följa med en in på toaletten och är ytterst intresserad av när en spolar. Det är så illa att en behöver se sig för innan man sätter sig ner eller ska spola (sorry för onödigt mycket info…). Katt-tok.

OFÖRSTÅENDE SOM FÅ

Det roligaste är när en kommer på honom med att göra något bus och han tittat helt oförstående på en precis som ”Jag har inte gjort något, titta inte på mig!”. Men han är givetvis helt bedårande även om det svärs här hemma i tid och otid. Han är som en tvååring eller tonåring. Det man säger går in genom ena örat och ut genom andra.

 

Julkatten

TUR HAN ÄR SÖT FÖR HAN ÄR INTE SÅ SMART 😉

Nä skoja bara, han är så söt att man blir tokkär varje gång hans lilla nunna kommer kurrande mot en och vill gosa. Jag är som Ernst.

”När en katt ligger och sover i ett rum finns det inte mycket mer för en inredare att göra där.”

Går inte att säga mot det påståendet. Finns inget gosigare än att ha egna små julkatter som myser runt och ställer till med otyg. Det må vara ytterst irriterande men de är så pass söta att de kommer undan med mycket mer än de borde.

DAGENS BEGIVENHETER

Idag blir det mycket Nobel. Älskar informations- och kunskapsöverflödet som fullkomligt bombarderar mig. Känns som att bli inbjuden till Yale, Harvard, MIT, Berkley etc samtidigt. Mäktigt.

Sen ska jag sätta årets snaps. Det blir den vanliga ingefäran men jag ska försöka hitta på ett alternativ så att det blir något mer i år. Kul att experimentera.

Ha en underbar nobelmåndag och så skönt att slippa kultursnobbarna i Svenska Akademin för en gångs skull. & såg ni, Victoria bar en klänning som drottning Silvia använde 1995! Årets julklapp alltså. Coolt!

DELA
Föregående artikelBJÖRNSTORP OCH KATRINETORP – JULMARKNADER I HELGEN
Nästa artikelDAGS FÖR LITE HETA JULKLAPPSTIPS
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here