JULKALENDERN 2022 – KRONPRINSEN SOM FÖRSVANN

0
420
JULKALENDERN 2022
FOTO: SVT

ÅRETS JULKALENDER

God morgon. Idag tänkte jag att vi skulle kika lite närmare på årets julkalender från SVT som i år heter Kronprinsen som försvann. Julkalendern handlar om unge kronprinsen Carl Wilhelm som blir tvungen att fly från det kungliga slottet när hans mamma drottningen försvinner. Han anklagas nämligen för att ha kidnappat henne. På flykten träffar han den fattiga flickan Hilda som hjälper honom att dölja sin identitet och verka som barnhemsbarnet Ville.

Julkalendern ska vara en klassisk vintersaga med mycket spänning där ont möter gott. I rollerna ser vi bland annat Maria Lundqvist.

Själv börjar jag tänka på Toffelhjältarna av någon anledning. Hur som helst, som vanligt ser jag rasande mycket fram mot årets julkalender. Längtar efter knarrande steg i snön, mörka stjärnhimlar och en fantastisk historia. Den 1 december börjar Kronprinsen som försvann sändas.

 

DELA
Föregående artikelEN JULIG LISTA ATT FYLLA I
Nästa artikelBROSTE COPENHAGEN JULEN 2022
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here