JULIGT FRÅN JOTEX OCH 30 % RABATT

0
273

GOD EFTERMIDDAG

Jag har julspanat inne hos Jotex och upptäckte att det var 30% rabatt på i princip allt som hade att göra med jul. Så jag plockade ut några favoriter som jag tänkte dela med er. Hoppas att ni gillar!

 

HUBERT – NÖTKNÄPPARE

Denna fina nötknäpparen är otroligt vacker och härlig i sina färger. 55 cm över havet tronat sig denna snyggingen och jag skulle verkligen vilja ha HUBERT i min samling.

 

TORE – DEKORATIONSGRAN

Stilren och vacker dekorationsgran att ställa i ett fönster, i en bokhylla eller varför inte som dekoration på bordet. TORE passar i alla rum.

 

MISSY DEKORATIONSSTJÄRNA

Precis som TORE är MISSY en elegant dekoration att ställa i ett fönster eller på valdri utvald plats där denna vackra stjärna skulle göra sig ännu vackrare.

 

GERI – DEKORATIONSREN

Älskar sådana här renar och har en stor och en liten sen innan. Tycker att de ger ett så fint och elegant intryck. GERI är 53 cm hög och helt underbar

BUBBLE TREE DEKORATIONSGRAN LED

Den här gillar jag, den hade gärna fått stå och lysa upp på mitt sideboard, tror den hade gjort sig fin där. Denna fina gran heter BUBBLE TREE.

 

GLORIA LJUSSTAKE

En modern tappning på en lucialjusstake men i adventsutförande. kan man kalla den så? Jag tycker att den här är rasande grann och den skulle passa som handen i handsken om jag inte redan hade 2-3 adventsljusstakar. GAH. Men GLORIA blir kanske fin hemma hos dig?

 

CASTOR JULSTJÄRNA

Dessa lite spretiga julstjärnorna är ju moderna nu och det finns en uppsjö av varianter. Men denna tyckte jag var väldigt fin. Och med 30% rabatt blir det en bra bit under vad många andra kostar. CASTOR heter denna fina stjärna.

 

SLIMELINE JULGRANSBELYSNING LED

Det är väldigt vackert med riktiga ljus i granen men det vågar iaf inte jag mig på. Då är dessa smala, vackra LED-ljusen alldeles perfekta. Dessa hör hemma i en skandinavisk gran där ljusen gärna är i centrum. SLIMELINE heter dessa fina ljus.

 

 

DELA
Föregående artikelTEST AV MARABOU ÄPPLE & KANEL
Nästa artikelLITE INSPO FRÅN ULLAREDSBLOGGEN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here