JULENS HOS HEMTEX 2019

0
465
hemtex

 

MYSIGA HEMTEX

Nu har pressbilderna från Hemtex kommit och jag tänkte vi kunde kolla lite på dem. Det var ganska många bilder och jag valde ut de jag tyckte var bäst, det blev rätt många… Men, en bild, eller foton, har väl aldrig skadat? Nä precis. Så varför begränsa sig när det finns så mycket att njuta av tänker jag. Och Hemtex bilder är verkligen njutningsbara.

Vi kikar:

 

hemtex
hemtex
hemtex
hemtex

 

LJUVLIGA SOVRUM

Här skulle jag verkligen kunna tänka mig att vakna upp en solig och krispig vintermorgon i december. Tycker rummet är väldigt vackert. Det blir väldigt bra när man får till det där lilla extra, som en liten gran, två adventsstjärnor, vackra kransar och paket på golvet. Men kanske en smula opraktiskt? Jag hade iaf snubblat över paketen om det var hemma hos mig 🙂 Men vackert är det ju.

 

hemtex
hemtex

 

VARDAGSRUM

Så mycket en öppen spis gör för stämningen! Och det räcker långt med att bara sätta levande ljus i den, om det inte går att elda. För att ytterligare förstärka känslan av jul så är gröna grenar, gran och levande ljus ett måste. Så ös på med grönt och ljus, helheten blir så mycket bättre då. The more the merrier som det så fint heter.

 

hemtex
hemtex

 

KÖKET HOS HEMTEX

Vilket underbart kök. De röda detaljerna gör verkligen mycket för stämningen och jag skulle gärna vara med och baka pepparkakor här. Här ser vi också hur magnifikt det blir att sätta flera snittAmaryllis i en stor vas. Jag hade däremot inkluderat lite grangrenar eller eukalyptus för att få en ännu maffigare installation.

Jag tycker också att det visar tydligt hur vackert och härligt det är med den riktigt juliga röda nyansen i inredningen, det ger värme och en speciell känsla av jul. Sen tycker jag om rött i lagom mått, det får inte ta över. Men grått, vitt, svart,rött och grönt tycker jag är härligt att blanda till jul.

 

 

DRÖMMIGT SOVRUM OCH UTEPLATS

Älskar bilden med sängen. Väldigt avskalat, jag hade nog dock satt dit en gran eller två. Kanske en ljusslinga runt eldstaden och en härlig fårfäll på sängen. & fårfällar är hur mysigt som helst att ha på sin uteplats under vintertid. Få saker värmer så skönt tycker jag. Perfekt till både bebis, gammal och ung. Jag har ju några stycken (som jag köpt av hästbonden Johan, lite för många för hur jag bor nu. Får se om jag behåller alla eller säljer av några stycken.

Summering av Hemtex bilder. Jättefina och härlig stämning (även om snön ser lite fej ut, var bara tvungen att skriva det)

 

 

DELA
Föregående artikelTVÅ MÅNADER TILL JULAFTON!
Nästa artikelADVENTSKALENDRAR FÖR BARN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here