TVÅ MÅNADER TILL JULAFTON!

0
1826
julafton

 

NEDRÄKNINGEN TILL JULAFTON HAR BÖRJAT!

Alltså, idag är det bara två månader kvar till julafton. Det betyder att det är helt legitimt att börja julpynta om en dryg månad (för dem som vill pynta tidigare, do your thing!). Jag börjar om en månad, men jag har faktiskt redan satt upp en ljusslinga (ni vet mitt motto, man kan inte ha för många ljusslingor). & idag har jag julat till det med att äta min första vörtbrödsmacka för året, med kokt julskinka och skånsk sötstark senap. Till det, en iskall julmust. Mums. En bra smygstart på helgen.

Som julbloggare älskar jag den här tiden, det är också den mest intensiva perioden. Bloggen brukar ha mest läsare i november och halv december. Så det gäller att smida medan järnet är varmt. & idag tänkte jag dela med mig av några av mina Pinterestfavoriter som en liten stämningshöjare. Hoppas att ni gillar och att ni har haft en härlig oktoberdag.

Alla bilder lånade från Pinterest.

 

julafton
julafton
julafton

julafton
julafton

 

 

DELA
Föregående artikelMYRORNA GER OSS ÅRETS SNÄLLASTE JULKLAPP
Nästa artikelJULENS HOS HEMTEX 2019
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here