JULEN PÅ RUSTA 2022 – MAGISK

1
1517

 

RUSTA VISAR UPP JULEN 2022

Hej kära läsare. För några dagar sen släppte Rusta sina pressbilder inför julen på Rusta 2022. Och wow, så många fina bilder, så mycket jag vill ha, så härligt magiskt. Älskar julgranarna, julklappspapren, ljusen, paketkalendern, kuddarna och ja, i princip allt. Förutom det blåa presentpappret. Jag är ingen blå människa, inte på något sätt. Så det blir inget blått papper hos mig. (fast paketen under den första granen är väldigt fina faktiskt) Men för övrigt?! Succé!

Ja ni får titta själva och känna hur ni känner. Jag är ju så himla pepp så här i början att allt är fint 🙂 Och det är det också men jag vet ju att det kommer komma andra kollektioner jag kanske gillar ännu mer. Men få ställen slår Rusta i pris och mängd. Så pluspoäng för det.

Enjoy!

 

DELA
Föregående artikelFERM LIVING JULEN 2022
Nästa artikelRITUALS ADVENTSKALENDER 2022
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

  1. Rustas jul är lixom ALLAS jul då dom har priser som funkar för dom flesta.
    Dom skotsk-rutiga julkulorna kommer hamna hos mig, jättefina.Mycket fint julpapper och annat smått och gott.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here