RITUALS ADVENTSKALENDER 2022

0
546

 

RITUALS ADVENTSKALENDER 2022

Nu har Rituals släppt sina adventskalendrar för i år och de är bara så fina! Det finns tre sorter, 2D adventskalendern, 3D adventskalendern och så Premium adventskalendern. Det är såklart olika prisklasser och den billigaste (2D) går på 775 kr, den mellersta (3D) kostar 1095 kr och premium kostar 1665 kr.

Då jag gärna vill ha mer än en kalender hade jag fått nöja mig med den lilla, dvs 2D – kalendern. Men det hade ju varit hur bra som helst bara det. Men för er som verkligen älskar Rituals så hade jag försökt rikta in mig på Premiumversionen för jag tror att den är riktigt bra. Men plånboken styr det där och vi alla vet att det kommer bli en tuff vinter. Men passa på att skäm bort dig själv eller någon du älskar medan du kan.

DELA
Föregående artikelJULEN PÅ RUSTA 2022 – MAGISK
Nästa artikelLEXINGTON JULEN 2022
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here