FERM LIVING JULEN 2022

0
384

 

Danskarna släpper sina julkollektioner tidigt som vanligt och man känner igen sig hos Ferm living, även om jag tycker att det är mindre lekfullt än vanligt. Men den strama danska designen är mycket… dansk 🙂 Skämt å sido, man känner igen sig bland de danska kollektionerna. Ungefär samma formspråk och färger, även om pasteller och blått verkar vara de instickande färgerna i år.

Men här finns fina detaljer att hämta. Jag gillar paketpappren (när gör jag inte det?), julgransmattan, de snygga ljusstakarna (som man faktiskt kan ha framme året runt). Så här finns absolut något för var och en. Men jag hade önskat en lite mer lekfull kollektion, lite mer… barnvänlig? Kan man skriva så? Kollektionen känns väldigt vuxen och lockar inte till lek i mina ögon.

Men bedöm själva. Smaken är ju som baken.

 

DELA
Föregående artikelTOFFELHJÄLTARNA – EN VÄV UTAV LEGENDER
Nästa artikelJULEN PÅ RUSTA 2022 – MAGISK
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here