JULEN HOS SYSTRARNA GRENE 2021

0
997
Systrarna Grene julen 2021

 

FANTASTISKA JULKLAPPAR HOS SYSTRARNA GRENE

Idag får jag äntligen visa pressbilderna från Søstrene Grene. Jag har hållit på dem ett tag för det önskades att de inte visades förrän den 8:e oktober. Och vad är det idag? 8:e oktober! Det var många fantastiska bilder och jag har försökt ta ut mina favoriter. Jag gillar verkligen Systrarna Grene (Søstrene Grene) och har handlat i deras huvudbutik i Köpenhamn i säkert 30 år. Det var den bästa butiken att besöka när vi åkte på klassresa i högstadiet, billigt och bra. Men nu ska vi kolla årets julkollektion. Häng med.

 

Systrarna Grene julen 2021 Systrarna Grene julen 2021 Systrarna Grene julen 2021 Systrarna Grene julen 2021 Systrarna Grene julen 2021 Systrarna Grene julen 2021

 

JULKLAPPSPAPPER, JULKARTONGEN OCH VACKRA BAND.

Alltså det här! Hur fina är inte dessa julklappspapper, kan knappt titta mig mätt och längtar tills jag kan åka in till Malmö och strosa runt i butiken på Triangelns köpcentrum (finns även på Emporia i Malmö och Väla i Helsingborg för er som bor i Skåne). Vill typ ha allt. Och jag som inte ska köpa några julklappspapper, det här kommer bli tufft. Jag gillar allt med de här bilderna och det kliar i fingrarna att få börja slå in julklappar. Jag kan verkligen rekommendera de vackra banden, jag har köpt band hos Systrarna Grene i många år, att knyta runt julklapparna. Dessutom är de återbrukbara vilket är jättebra. Likadant med julklappslådorna. Jag har skrivit det innan men jag gör det igen. Att köpa vackra lådor är både smidigt, vackert och hållbart. Lite svårare att förvara kanske men det löser ni. Och man kan ju dekorera lådorna på olika sätt år från år.

 

Systrarna Grene julen 2021 Systrarna Grene julen 2021 Systrarna Grene julen 2021

 

SÖTA DETALJER

Hos Systrarna Grene hittar man många små söta, gulliga detaljer som gör det där lilla extra. Här ovan är jag faktiskt extra förtjust i näverhjärtat/korgen. Riktig nostalgi och något jag definitivt kan tänka mig att ha köpa hem. Men jag skulle kunna välja många saker, som de vackert vikta solarna (eller vad man ska kalla dem) här ovan, de söta små julgranshängena i form av änglar och granar, de fina små hängena i form av en pojke och flicka. Ja hos Systrarna kan man hitta det mesta.

 

Systrarna Grene julen 2021 Systrarna Grene julen 2021 Systrarna Grene julen 2021

 

STEARINLJUS

En sak jag alltid, alltid, alltid köpte på Systrarna Grene var stearinljus. På den tiden fanns det inte många ställen som hade ljus till styckpris och i många, många olika färger. Nu finns det ju lite överallt men ljusen hos Systrarna Grene skapar fortfarande mycket habegär. Här ser vi en kombination av två av årets stora trender, skruvade, gröna ljus. Grönt har vi ju lärt oss är årets färg hos många företag och de skruvade ljusen återfinner vi hos nästan alla. De här gillade jag mycket, fin ljus, mossgrön färg. Och kul att de även gjort små skruvade ljus. De kommer definitivt få följa med mig hem när jag gör min julhandling hos Systrarna. Jag gillar även de söta, vita ljusstakarna i form av änglar och hus. Och den lilla runda ljusstaken man ser i bakgrunden på bilden med den stora runda ljusstaken. Den där i bakgrunden gillar jag skarpt.

Kollektionen släpps i butik och på webben den 28:e oktober.

 

 

DELA
Föregående artikelGRÖNT OCH SKÖNT HOS PLANTAGEN JULEN 2021
Nästa artikelSAGAN OM KARL-BERTIL JONSSONS JULAFTON – PÅ BIO 12 NOV
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here