JULEN HOS SØSTRENE GRENE 2023

2
518

 

INREDNING TILL ETT BRA PRIS

 

Så var det dags att kika lite på Søstrene Grenes julbilder och de är väldigt Søstrene Grene tycker jag. Man känner igen sig, formspråk, design, färger. Jag gillar det. Framför allt gillar jag priset. Nu har jag inga exakta priser på dessa saker (ni får kolla på hemsidan för det) men det brukar vara plånboksvänligt.

Här finns ett par saker jag vill lyfta fram. Den gulliga lilla byn, det vackra adventsljuset och de fina adventsstjärnorna (som jag inte hittar på webbsidan än). Julsakerna kommer att finnas i butik 19 oktober 2023.

 

Søstrene Grene Søstrene Grene Søstrene Grene

 

VACKRA DETALJER

De här julbyarna tycker jag är så fina. Speciellt den i färg för den påminner om området jag bor på. Har sett flera liknande byar på andra ställen så dte verkar vara ett av temana i år hos butikerna. Fina är de iaf.

Jag gillar även den fina upplysta granen och snöflingorna.

 

Søstrene Grene Søstrene Grene Søstrene Grene Søstrene Grene

 

FLER DETALJER

Jag älskar den lilla enkla ängeln, den är så fin. Jag skulle även vilja ha det lilla guldiga hus/ljushållaren. Den, eller flera, hade passat bra hemma i min vägghylla.  Och det fina adventsljuset, det gilade jag verkligen. Även om jag nog föredrar vita ljus.

Roliga/gulliga julgranshängen får nog stanna kvar i affären, de passar inte riktigt in i min gran.

 

Søstrene Grene

 

ADVENT

De här fina, vita adventsstjärnorna tycker jag mycket om. De påminner ju om sådana som redan finns men det gör ju inte dem mindre fina. De skulle kunan få komma hem till mig. Men nu har jag ju redan nån så jag får nog nöja mig. Men fina är de.

Ja det var julen hos Søstrene Grene. Fin tycker jag och jag ser fram mot att strosa runt i deras Malmöbutik. Nu har de ju webbutik också så har man inte tillgång till en butik så finns det på en dator nära dig.

DELA
Föregående artikelJAG BORDE… JULLISTA
Nästa artikelJULEN HOS GRANIT 2023
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. tack aj Du har verkligen rätt så mycket vill ha saker även om man har en hel del vil man alltid ha något nytt Tyckte den ljusstaken till stora adventsljuset kunde få följa med hem JA massa saker som var fina TACK för titten

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here