JULBLOGGARNAS BÄSTA BUDGETJUL

0
626
Budgetjul
Budgetjul. Få saker, bara saker man tycker om, fokusera på det som är viktigt och se till att stämningen är det viktigaste-

SÖNDAG OCH EN DAG NÄRMARE JUL.

Jag har hamnat lite efter av anledningar jag inte orkar eller vill gå in på men idag kan jag tipsa om att Houzz.se som är ett av de största webbplatserna i Sverige gällande inredning. Dessutom har de ofta artiklar med tips och idag kommer tipsen från oss här på I Love Christmas. ”Bloggarnas bästa budgetjul”.

LÄTT ATT BLI LURAD

När en läser bloggar och livsstilsmagasin så verkar alla ha så fantastiska jular. Så är det naturligtvis inte, det finns lika många jular som det finns familjer, familjekonstellationer eller inga familjekonstellationer. Alla har dessutom varken råd, tid eller lust eller ens möjlighet att skapa den där drömjulen som oftast visas upp.

VÅRA BÄSTA TIPS – BUDGETJUL

Så när Houzz.se frågade oss om vi ville tipsa om hur man gör en lyxig jul på en liten budget kändes det som en bra sak att få tipsa om. Personligen har jag firat jular där precis allt funnits till jular där det faktiskt bara har varit jag. Vilket inte innebär att de stora jularna varit bättre, bara annorlunda.

Men vill ni läsa våra tips på en budgetjul så kila in till Houzz.se och kolla, ni kommer säkert hitta andra spännande reportage om andra saker också för det har jag gjort 🙂

Tjungeling!

 

 

DELA
Föregående artikelEn kavalkad av inspiration till julgranen
Nästa artikelEN GRANBIL PÅ TVÅ MINUTER – DIY
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here