NÄR MAN ÄR LITE TRÖTT PÅ JULEN

0
368

 

IDAG FICK JAG NOG.

I alla fall till viss del. Det blev allt för mycket julpryttlar i min lilla lägenhet och jag har känt mig lite överväldigad. Det var liksom saker prick överallt. Fick plötsligt ett ryck och började plocka ner massor av saker. Dock inte så genomtänkt som det borde ha varit, jag paketerade det i två pappåsar så länge. Och varför gör jag det? För att jag ska rensa ut bland mina julprylar och det är bättre att göra det nu än i november nästa år. Men nu står det tre fula pappåsar här (hade en sen tidigare) med julgrejer. Nåja, luften känns lite lättare, sinnet får lite ro. Ljusstakar och ljusslingor får vara kvar ett tag. Likaså hyacinter som står i full blom och några ljuslyktor. Men inte så många dagar till. Sen ska jag ta tag i mina jullådor, sortera, åka till tippen och städa ut julen ordentligt.

Tänker att sysslar man, som jag, med jul sen augusti är det fullt rimligt att en är liiite trött på julsaker. Jag har inte ens velat lyssna på julmusik efter julafton. Väldigt skönt med alla radiostationer som kör 2010-talets bästa låtlistor. Precis vad jag behöver. det och sköna tv-serier. Som You. Går på Netflix. Så långt från jul det går att komma. Och skön är väl fel ord, den är rätt disturbing. Men bra.

Men ja, idag plockar jag bort stora delar av julen. Nu vill jag ha ljus, ljus, ljus. Och gärna snö så att det lyser upp utomhus.

 

 

 

DELA
Föregående artikelJULAFTON 2019
Nästa artikelLATA DAGAR OCH NYTT OCH FRÄSCHT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here