ÅRETS SNÄLLASTE KALENDER

0
76
Snällkalendern

 

FÖR EN GOD SAK

Bland alla dyra, exklusiva, goda, prylfyllda adventskalendrar finns det en adventskalender som tänker lite annorlunda. En adventskalender som syftar till att man ska vara snäll mot varandra varje dag ända fram till julafton. Kalendern ges ut av Friends.

Så här skriver Friends om kalendern:

”Friends prisbelönta julkalender utmanar dig att göra något snällt varje dag fram till julafton. Vi har skapat Snällkalendern för att vi vet vad en liten snäll handling kan göra. Det kan få någon att känna sig sedd, vara starten på en ny vänskap eller till och med bryta ett utanförskap.

Förutom att inspirera den som öppnar de 24 luckorna till att göra en liten snäll handling så finns det också en mottagare som i sin tur blir inspirerad. Snällheten smittar av sig och varje år sprids miljontals snälla handlingar tack vare Snällkalendern.”

Snällkalendern hittar ni på Friends sida.

DELA
Föregående artikelJUL MED ERNST TILLBAKA DEN 27:E NOVEMBER
Nästa artikelSINFUL – DEN SEXIGASTE ADVENTSKALENDERN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here