JUL MED ASTRID LINDGREN – 2023

0
336
Jul med astrid

 

EN NY JULTRADITION?

För några veckor sedan avslöjade SVT att de ska sända ”Jul med Astrid” från och med julafton 2023. En ny tradition för den svenska julaftonen. Alla älskar väl Astrid och jag kan inte tänka mig annat än att det blir succé. Dessutom är det ju på samma kanal som Kalle så det blir ingen konkurrent utan ett komplement. Jag ser iaf fram mot detta hur mycket som helst och hade önskat det redan till i år. Men 2023 får väl duga då 😉

Vad vi hitintills vet är att ”Jul med Astrid” ska innehålla ”Emil och snöbollskriget”, ”Nils Karlsson-Pyssling”, ”Kajsa Kavat” samt ”Räven och tomten” liksom novellen Lustig-Gök. Plus arkivbilder från Pippi Långstrump samt Vi på Saltkråkan.

Jag hoppas och tror på en stämningsfull timme och jag hoppas att den är någon gång mellan Kalle och Karl-Bertil för jag vill ha det där ljuset som infinner sig sen eftermiddag. Men vi får vänta till 2023 men det är helt klart något värt att vänta på.

 

DELA
Föregående artikelMUSIKHJÄLPEN 2022 I GÖTEBORG
Nästa artikelLAGERHAUS JULEN 2022
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here