MUSIKHJÄLPEN 2022 I GÖTEBORG

2
139
Musikhjälpen 2022 Göteborg

 

MUSIK OCH HÄNG DYGNET RUNT NÄR MUSIKHJÄLPEN KOMMER TILL GÖTEBORG

I år kommer Musikhjälpen ställa upp sin bur på Kungstorget i Göteborg och där kommer, som vanligt, tre programledare att låsas in i en vecka. Musikhjälpen sänds mellan den 12-18 december och redan nu kan man starta upp en insamlingsbössa. Årets tema är dock inte känt men det brukar ju alltid vara svinbra saker. För att starta upp en bössa, bege er till Insamlingar.

 

 

Jag ser så mycket fram mot detta. Det är en av mina favoritsaker under december och jag brukar aldrig bli besviken (hoppas att Covid-19 håller sig borta i år, var faktiskt lite besviken på att Anis och Oscar Zia blev sjuka).

Vem vill ni se i buren i år?

 

DELA
Föregående artikelHOUSE DOCTOR JULEN 2022
Nästa artikelJUL MED ASTRID LINDGREN – 2023
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. Åhhh..himla kul att Musikhjälpen é på min hemmaplan i år,kommer garanterat besöka.Alltid viktiga och bra insamlingar👍❤
    Covid och all annan s××t kan hålla sig borta så vi kan samlas & umgås.Hade vart roligt att se Marcus Berggren ,krönikör och komiker (lite udda val kanske,men tycker han e klockren).

    Ta hand om er🍁

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here