INFÖR HÖSTEN

0
91

 

VAD JAG VILL FOKUSERA PÅ I HÖST

Hittade denna lista hos Jul hos Linda, som hittat den hos Sandra Beijer. Tyckte den var bra så jag lånar den och fyller i mina egna svar. Det är ju höst nu, enligt att det är september månad. Men här nere har sommaren kommit på besök. Det ska vara 23-25 grader i tio dagar framöver. Lovely. Men hösten innebär att tänka genom lite vad jag vill med dessa fyra månader som återstår av året. Och detta är vad jag kom fram till.

 

Vill fokusera på: Mitt arbete, bloggandet och att ha det så avslappnat och mysigt som möjligt hemma. Sådär så att man riktigt njuter av att vara hemma för att det luktar gott, är fullt av ljus och mjuka material. Jag vill även fortsätta fokusera på min träning. Går promenader och styrketränar flera gånger i veckan.

Vill ha mer av: Träning, goda middagar, soffhäng, vackra höstdagar då solen fortfarande värmer mitt ansikte.

Vill ha mindre av: Sånt som tar tid från det som är bra för mig. Negativ energi, stress, krav

Vill titta på: Julfilmer såklart! Men också You, Berlin och lite dokusåpor.

Vill lyssna på: Min bästa Spotifylista med alla bra låtar jag vet samt min träningslista för då är jag och tränar. Julmusik när det närmar sig december.

Vill läsa: Julböckerna som ligger på mitt nattduksbord och väntar. Bloggar.

Vill ha på mig: Kappa, mjuka tröjor, stövlar och jeans. Träningskläder.

Utflykter och resmål: Lite julmarknader, kanske en tur till Köpenhamn.

Vill hänga på: Mitt gym, mitt arbete, i min soffa. Hösten är innetid för mig.

Vill köpa: Nån mysig tröja, lite julsaker och bra råvaror (mat alltså). På hösten är det långkok, matlådefix och annat härligt som händer i köket. Och då vill jag att det ska vara så bra saker som möjligt i det jag ska äta. Inom budget såklart.

Vill dricka: Julmust, Coca-Cola zero och lite glögg

Vill äta: Pastarätter. Gärna lasagne, gräddiga curypastarätter, soppor.

DELA
Föregående artikelIKEA JULEN 2023 – FOLKLORENS TID
Nästa artikelÅRETS JULESKUM
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here