HOLIDATE – ÅRETS FÖRSTA JULFILM

0
383
HOLIDATE

 

H❤️LIDATE – ÅRETS FÖRSTA JULFIM – CHECK

 

Men för att vara helt ärlig så är det mer en högstidsfilm snarare än en julfilm. Den börjar på julafton och slutar ett år senare men tiden där mellan får vi följa med på många Holidates, som Alla hjärtans dag, St Patrick day, 4th of July, Halloween, Thanksgiving etc.

Filmen handlar om ett par som råkar springa på varandra mellan jul och nyhår. Båda tycker att det är pest och pina att ta med sig en partner som förväntar sig sake, eller familjer som försöker få ihop sin enda snigel dotter med random guy. Så de bestämmer sig för att bara varandras Hoidates. Dvs bara träffas när det är en högtid och då bara umgås som vänner. Kommer de lyckas. Filmes stora behållning är Kristin Dawn Chenoweth, så himla skön och anspråkslös.

Filmen är gullig och lite rolig men inte speciellt julig. Men värd att se i alla fall 1 gång.

Holidate får ❤️❤️❤️

Visas på Netflix.

 

DELA
Föregående artikelPLASTGRAN – GRANENS VARA ELLER ICKE VARA
Nästa artikelMITT I EN BRINNANDE PANDEMI
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here