HEJ NYÅRSAFTON, HEJDÅ JULEN

1
757
Nyårsafton

NÄR EN ÄR TRÖTT PÅ JULEN.

Jag funderade lite innan jul på vem av alla bloggare som först skulle slänga ut julen och börja med ”krispiga tulpaner” till Nyårsafton. Det brukar vara lite löjligt det där (enligt min enkla uppfattning), att ta in granen nån dag innan julafton och sen slänga ut den innan nyår. Slöseri tycker jag Men man gör ju som man vill.

Men gissa vem som redan börjat plocka bort julsaker… Helt plötsligt stod julen och allt det röda mig upp i halsen så jag började ta bort småprydnader, adventsljusstake, tomtar och lite annat. & det var i går. Julgranarna får stanna till efter nyår, dels för att de lyser upp så himla härligt och dels för att det är så himla tråkigt att klä av en gran.

Ljusstakar och ljusslingor får också var med ett tag, speciellt ljusslingorna ute men nu längtar jag verkligen efter att ha det mindre plottrigt och mer cleant hemma.

 

 

 

JAG, DEN LÖJLIGA.

Så tydligen är det enligt min egen utsago jag som är löjlig men har man tänkt, bloggat och sysslat med julen sen i juli så blir en rätt trött på det hela. Den är då en längtar efter något nytt och ”fräscht”. Som vita Ranunkler och tulpaner. Men det får bli nästa vecka för… Trumvirvel…

Jag är superförkyld igen. Nu är jag inne på den 15:e dagen med förkylning och den var på väg bort men verkar ha kommit tillbaka med full kraft efter vårt SPA-besök. Just nu vill jag bara sova, dricka vatten, ta nässprej och bislovon.

Så det tänker jag göra fram tills nyårsafton. Softa, dricka vatten, thé, sova och läka kroppen. Så, på återseende innan nyår hoppas jag. Kanske lite friskare. Lite mer energi. Kanske lite nyårsinspo. Vem vet.

God fortsättning

Heléne

DELA
Föregående artikelHejdå, ljuvliga december.
Nästa artikelFRAM TILL NÄSTA JUL – BLOMSTERGÅRDEN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

  1. Då är jag också löjlig. Tar alltid bort julen innan nyår. Pyntar om till ett mer vintrigt pynt. Tomten har ju kommit och gått. Nu behöver vi glitter och glamour ?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here