GRATTIS, DU HAR VUNNIT EN SODASTREAMER

1
407
sodastream

 

 

SÅ VAR TÄVLINGEN AVGJORT OCH VI HAR EN VINNARE.

Tack för alla era bidrag i tävlingen om att vinna en SodaStream, det har kommit bidrag här, på Facebook och på Instagram. Jag tycker allas inlägg var rara och tänkvärda och det var svårt att välja ut en. Men en vinnare har vi fått fram och det är Decibel. Grattis.

Jag tyckte hon fångade essensen av julen och hur julen kan ge lugn och ro och inre harmoni. & att julen blir vad man gör den till.

Så Decibel, nu kan du byta ut din gamla Sodastreamer och få njuta av den här lyxiga varianten. Hoppas du får lika mycket nytta av den som din förra. Skicka mig ditt namn och adress så ser jag till att du får din Soadastream hemskickat. GOD JUL!

STORT GRATTIS.

Mitt bästa tips för julstämning är att hitta sin egen själsliga harmoni mitt i jultips, klapphysteri och inte låta sig stressas av butikernas julskyltningar och mediernas (välmenade) påtryckningar. <3 Jag har fram tills nyligen varit sjukskriven i flera år och inte haft ekonomi till vare sig julpynt eller klappar. Under några år firade jag jul ensam med min hund, för jag orkade inte umgås med någon.

Men.. trots detta så har december (läs hela hösten) givit mig själslig inre ro på något vis. Julmusik och julfilmer har alltid lugnat ner mig om jag varit stressad eller ledsen, julkalendrar brukade jag spela på repeat när jag pga. ångest hade svårt att sova. Ibland mitt i sommaren fick julen komma som en räddande ängel. =) Det såg inte så juligt ut hemma hos mig, och jag var ofta ledsen över att jag inte passade in i ”mallen” för hur julen borde firas, särskilt när jag firat ensam.
Men så insåg jag för ett antal år sedan att julen är till för oss alla och envar på det sätt den passar oss bäst. Inget är ”fel” eller ”rätt” så länge man mår bra i sin känsla inför julen. Jag älskar, älskar julen mer än något annat, och numera kan ingenting stressa mig i december. För jag vet att allt jag behöver är att införliva det jag själv älskar med julen, om det så bara är en liten konstgran, julbelysning, och en spellista full av underbart rogivande julmusik som ger mig ro i själen 04.00 på morgonen när jag gör mig redo för min arbetsdag. <3

Och nu råkar det ju vara så att jag är en storbubblare av sodastreamat vatten, säkert 3 flaskor var dygn. Och efter 10 år har nog min maskin gjort sitt, ty jag måste byta patron ett antal gånger varje månad. Detta vore således årets absoluta drömklapp i mina ögon!
God jul till dig, och tack för att du förgyller mitt bloglovin flöde med jul så det står härliga till! =) Mvh / D

 

 

sodastream

 

 

 

DELA
Föregående artikelSANKTA LUCIA – HON STIGER MED TÄNDA LJUS.
Nästa artikelHEY HO NISSEN ER TILBAKE
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here