HEY HO NISSEN ER TILBAKE

0
215

HEY HO.

Jag lyssnar ju på julmusik hela december, i princip non stop, och det är få låtar som slår sig in bland mina top tio. Men den här låten bara älskar jag. Det är något med norsk, det är så positivt och härligt. Texten är rolig och jag blir glad av att höra den. Den är trallvänlig och jag sjunger alltid med när jag kör bil (dvs när ingen hör mig). Har ni hört den? Om inte så kolla på videon nedan och så kanske ni får en jullåt till i era listor. Låten heter Hey Ho och artisten heter Freddy Kalas.

Ha en trevlig fredagskväll!

 

 


 

DELA
Föregående artikelGRATTIS, DU HAR VUNNIT EN SODASTREAMER
Nästa artikelHÄRLIGA JULKLAPPAR TILL HONOM
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here