EN MYSIG JULKALENDER & EN SMULA TRÖTT

0
149

 

GOD KVÄLL

Sent inlägg idag. Jag har haft fullt upp hela dagen och är ganska trött och seg nu. Kanske kan det ha att göra med att jag fått hem min katt. Han är supermysig och jag är nyförälskad. Han pratar mest hela tiden, sover bredvid mig i sängen och väcker mig mitt i natten genom att slicka försiktigt på mina ögonlock. Därav tröttheten. Det blir inte riktigt åtta timmars sömn om vi säger som så. Men det är så värt det. Han är liten och smäcker och otroligt vacker. Äkta kärlek.

 

ÅRETS JULKLALENDER

Passar också på att kolla på de två första avsnitten av julkalendern och jag gillar den. Visst är replikerna lite tillgjorda och töntiga ibland men det riktar sig främst till barn så jag kan stå ut med det. Det är i alla fall snö, tomtar, nissar, snögubbar och smarta barn. Men min favorit är, och kommer alltid att vara, Trolltider.

Men nu är det dags att lägga undan datorn, krypa ner i soffan och titta på någon dokumentär på Netflix. Ett skönt sätt att koppla av på tycker jag. Men vi ses i morgon.

 

 

DELA
Föregående artikelTA LUSSEBULLARNA TILL EN NY NIVÅ – LÄGG IN SAFFRAN
Nästa artikelEN MORGON I DECEMBER
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here