EN MORGON I DECEMBER

0
267
december

 
 

GOD MORGON KÄRA LÄSARE.

Tisdag den 3 december och en ny härlig dag. Ska ni hitta på något juligt som ni vill berätta om? Jag hoppas kunna påbörja lite pyssel. Har ni sett de populära pappersstjärnorna som är årets stora trend? Massor av duktiga bloggare och Instagrammare viker stjärnor för hela slanten. & de blir otroligt vackra. Det finns enkla varianter och sen finns det de lite mer avancerade. Lite likt adventsstjärnan Snöblomman som är en av mina favoriter. Men vi får se hur det går. Jag införskaffade smörpapper igår på Dollarstore för ynka tio kr så går det inte bra har jag inte slösat bort så mycket pengar i alla fall. Ska försöka dokumentera hela processen så att ni får se hur det går.

Annars ska jag lyssna på julmusik, äta vörtbröd med julskinka och tända ljus och bara njuta. Så som sig bör i december. Kanske flytta runt lite julprydnader för jag kände att min ursprungliga dekoration blev alldeles för plottrig. Så lite har redan fått byta plats och en del har jag tagit bort. Men jag är inte helt nöjd och får nog fundera en sväng till på hur jag vill ha det. Jag märker ju att det är svårt att inte få det plottrigt när man har en sån liten lägenhet som jag har. & jag har inte fått till det. Lite irriterande men det ger sig nog. Det behöver inte bli perfekt, inte alls. Men det ska kännas stillsamt och vackert för själen. Ja jag har lite att fundera på.

ADVENTSKALENDRAR

Hur går det med era kalendrar förresten? Jag har ju inte visat upp mina, det får nog bli ikväll, när jag kommer hem. Vilka har ni och vilka rekommenderar ni? Kan vara bra att veta inför nästa år. Nu är vi ju bara på 3 december så det är kanske svårt att ge ett utlåtande redan men om ni kan får ni gärna göra det.

Men nu är det dags att ta tag i den här dagen. Tänk att det är julafton om 21 dagar. Känns nästan overkligt.

 

 

 

DELA
Föregående artikelEN MYSIG JULKALENDER & EN SMULA TRÖTT
Nästa artikelATT VARA I TIDNINGEN & ATT HA EN STRESSFRI DECEMBER.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here