EN JULIG FREDAG INNAN ADVENT

0
341

FREDAG, JULMUSIK OCH JULPYNT

Hej i stugorna. Vad hittar ni på ikväll? Själv har jag satt upp i princip allt julpynt (förutom gran) och är lite av en slagen hjälte i soffan. Lyssnar på Mix Megapols julmusik (har lyssnat sen de startade kl 16 i eftermiddags – underbart). Just nu har jag sju ljusslingor uppsatta i min lilla lägenhet på 41 kvm och är det något jag rekommenderar i en liten lägenhet så är det just det, ljusslingor. Runt dörrar, fönster, ovanför sängen, i badrummet. Enskilt bästa julpyntet. Jag skulle såklart ha fotograferat men dels så orkar jag inte och dels har jag inte burit ut alla flyttlådor där det tidigare varit julpynt. Så jag får vänta tills i morgon. Men det går väl bra det också.

Ikväll lyxar jag till det med både lussekatter och vörtbrödsmackor med julskinka och senap på. Det ihop med julmusik och ljusslingor, adventsljusstakar och annat julig gör fredagskvällen extra härlig.

Men nu ska jag koppla av och ner och om en stund är det dags att lägga mig i mitt ljuvligt pyntade sovrum och bara njuta. Men vi hörs snart!

DELA
Föregående artikelFREDAG OCH EN VECKA KVAR TILL JULMYS GALORE
Nästa artikelATT VAKNA TILL JULMUSIK OCH KAFFE FRÅN STARBUCKS
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here