ATT VAKNA TILL JULMUSIK OCH KAFFE FRÅN STARBUCKS

0
906
starbucks

 

GOD MORGON.

Så underbart att vakna till ljusslingor, julmusik, adventsljus och julkaffe från Starbucks. Jag hittade denna på Coop och var såklart tvungen att testa. Farligt god och kostar 15 kr. Det kan jag unna mig nån gång då och då men inte i längden. Gillar ni Starbucks produkter?

Idag ska jag frossa i underbara juligheter som färdigköpt risgrynsgröt (försökte mig på två omgångar gröt senaste veckan men brände sönder både gröt och kastruller), julskinka, vörtbröd, julmust och Lussekatt. Jag ska lyssna på oerhört mycket julmusik och ikväll vill jag titta på en julfilm. Har sett att det kommer komma en hel del julfilmer och julserier på Netflix. Sånt gillar vi.

Men nu är det dags att börja röja bland flyttkartonger och annat som jag dragit fram för att kunna julpynta. Ha en härlig lördag!

 

DELA
Föregående artikelEN JULIG FREDAG INNAN ADVENT
Nästa artikelBLACK WEEK, BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here