EN DAG I DEN GODA JULENS TECKEN

0
164

 

EN VINST OCH FLERA GODA KLIPP

God afton. Kikar in här för att uppdatera lite. Jag har haft en härlig dag som ikväll toppades med en vinst från Apotekarnes. På sin Facebooksida lottade de ut 4 biobiljetter till 50 vinnare och jag var en av dessa. Så nu har jag fyra biljetter till Karl-Bertil Jonssons julafton! Grattis till mig.

GOTT, GOTT I GOTT, GOTT

På morgonen när jag öppnade mina mail hade veckans reklamblad från vår lilla butik kommit och jag bläddrar alltid ivrigt genom den (i alla fall under nov-dec). Den här veckan var det flera härliga klipp som passade mig perfekt. Jag bor ju i ett ensamhushåll, även om katten Baggis (Bagheera) nog inte håller med om det, och då blir det inte av att jag köper en hel julskinka och griljerar. Nä då köper jag dem i en chark eller liknande. Nu hade de jättebra pris på julskinka så jag köpte på mig några förpackningar, ett vörtbröd och en stor ost. Nu kan jag äta massor med vörtbrödmackor med julskinka och senap eller med ost. Det är ju något av det godaste. Jag kommer nog leva på det den här veckan, så gott är det.

Det var fint pris på clementinerna också och de var sådär perfekta, lite bulliga och riktigt bra i färgen så några sådana fick komma med hem. Och Lussekatter! 5 kr st så det blev fyra st. Jag ska iofs försöka baka lussekatter i veckan men tills dess smakade de här ljuvligt. Så nöjd när man hittar fina produkter till riktigt bra pris.

 

 

JULMAT

Ska snart börja bunkra upp inför julafton också, det finns ju en hel del man kan handla redan nu. Brysselkål, risgrynsgröt, köttbullar (jag älskar Felix småköttbullar, vill helst inte ha något annat till jul (till min mors stora sorg)), sill i burk m.m. Mm, ser så fram mot julmaten.

Men nu ska jag krypa upp i soffan bland mina fårfällar, hälla upp ett glas Coca-Cola och titta på julig skräckfilm, Black Christmas. Skrev om den för två år sen men har inte sett den och såg nu att den finns på Netflix. Så jag avslutar kvällen med lite skräck.

God natt, vi hörs i morgon!

DELA
Föregående artikelMIN DEFINITION AV JULEN – DU DAG 6
Nästa artikelJULFILMER 2021 – MIN LISTA
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here