MIN DEFINITION AV JULEN – DU DAG 6

0
79

 

GLÄDJE

I dagens decemberutmaning ska jag försöka definiera vad julen är för mig och mitt ord är GLÄDJE. Det finns väl ingen annan månad på året som innehåller så mycket gemensam glädje som julen. Vi kan samlas kring julmarknaden, adventsmys, julklappshandling, julpyssel, MAT och massor av annat härligt. Jag blir glad av att lyssna på julmusik, äta vörtbröd med julskinka och sötstark senap, dricka julmust och frossa i härliga bilder på bloggar och på Instagram. På tv går det massor av julfilmer och på radion spelas det julmusik 24/7.

Så glädje får bli mitt ord och min definition av julen. Vad är er?

 

 

DELA
Föregående artikelATT TIPSA OM MYSIGA JAKRIBORG JULMARKNAD
Nästa artikelEN DAG I DEN GODA JULENS TECKEN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here