ELLOS JUL 2020 – VÄLDIGT ”DANSK”

0
611
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR ELLOS

 

INSPIREDAD AV VÅRT GRANNLAND I SÖDER?

Nu kan jag visa bilderna på hur Ellos tänker sig julen 2020. Den gör mig något förvånad och jag känner väl igen formspråket. Men jag förväntade mig inte det av Ellos. För mig andas dessa bilder dansk design á la Tine K (jämför gärna länkarna). Det skulle kunna vara samma stylist och fotograf. Jag gillar det men är det så mycket jul? Njae, inte för mig. Vet inte varför de stora företagen envisas med den här greiga/bruna/bärnstensfärgade stilen. Jag funderar på tanken bakom. Att det är stilrent och snyggt är det ingen fråga om, jag gillar dessa lugna miljöer. Och det är kanske så de har tänkt, att många vill ha det lugnt och stilla kring sig efter detta året. Notera dock att det bara är gissningar från min sida.

Men var lugn, det finns röda attiraljer så som gardiner, ljusstakar, dukar och servetter bl.a.

Nu vi tittar på bilderna.

 

Ellos jul 2020

 

VACKRASTE ADVENTSSTJÄRNAN

Snöblomman är en av de vackraste stjärnorna jag vet. Den kommer i två storlekar, 68 cm i diameter och 44 cm. Om ni inte har jättestora fönster skulle jag satsa på den mindre varianten. Snöblomma 44 cmHar ni stora fönster eller vill hänga en vacker blomma på väggen som här ovan så rekommenderar jag Snöblomma 68 cm.

 

Ellos jul 2020

 

MODERNA LJUSSTAKAR MED GAMMALDAGS STIL

Jag gillar de här ljusstakarna, jag tycker de är stilrena och ärligt talat skulle man kunna ha dem framme året runt. På julen kan man dekorera med granslinga, ljusslinga eller vad man vill och resten av året kör man utan. Jag gillar den i guld främst men skulle inte tacka nej till den svarta heller. jag gillar att de kommer med eget ”droppskydd”. Den runda ljusstaken heter Novell Round (guld) och Novell Round (svart).

Den svarta ljusstaken i nedersta bilden finns i både guld och svart. Den heter Noelle (svart) och Noelle (guld).

 

Ellos jul 2020

 

EN BRUNGLITTRIG ADVENTSSTJÄRNA, VARFÖR INTE.

Den här passar inte hemma hos mig men den passar säkert hos många som har det större och i en annan färgskala än jag (vitt överallt utom sovrum som är grått). När den är tänd påminner den lite om de klassiska röda adventstjärnorna från 80-talet. Men i en mer dämpad ton. Denna är 75×75 och heter Glitter.

 

Ellos jul 2020

ellos jul 2020 Ellos jul 2020

 

SÅ MYCKET TINE K

De här bilderna tycker jag är så mycket dansk minimalism som det går att få. Jag hade aldrig gissat på att detta skulle vara en Elloskollektion, inte en chans. Jag gillar ju tydliga bildspråk men å andra sidan är det ju trevligt när ett företag överraskar.

 

ellos jul 2020

Ellos jul 2020

 

GARDINER I PRECIS RÄTT LÄNGD.

Så här ska gardiner se ut, det är så vackert när de är så där långa och precis bara landar på golvet. Här ser vi en gardin som iaf går åt det röda hållet. Gardinen heter Ylva och finns även i vitt. Det finns massor av gardiner på Ellos och där finns minst ett 15-tal röda varianter. Dessa kan ni titta på under Gardiner & Tillbehör.

Den vackra ljusstaken att hänga i fönstret eller ovanför ett bord heter Minoo och finns i svart och guld. Ellos har även en ring med ljusslinga runt, den kan man klä med eukalyptus, gran eller vackra band. Ringen heter Ella.

 

Ellos jul 2020 Ellos jul 2020 ELLOS JUL

 

JULPIMPA SOVRUMMET.

Jag förespråkar ju att man ska dekorera sovrummet, iaf på något sätt. Adventsstjärna, doftljus, härliga vintriga påslakan, några filtar och vackra kuddar. Även här visar Ellos upp en väldigt återhållsam styling. Men sovrummet ska ju vara en lugn plats så här tycker jag det funkar hur bra som helst.

Här ser vi påslakanset Olivia, som är ett påslakan i flanell. Oh yes, give me! Om det är något jag ska satsa på i år så är det ett påslakan i flanell, kan inte tänka mig något mysigare. Det, en ljusslinga, doftljus, en adventsljusstake skulle göra mitt sovrum väldigt vilsamt och mysigt till jul. Det här är det enda set jag hittar som är ”juligt”. Men det kanske kommer fler framåt jul.

 

DELA
Föregående artikelLAGERHAUS VISAR JULEN 2020
Nästa artikelSAFFRANSBISCOTTI – SOLSKEN PÅ BURK
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here