MINIMALISM HOS TINE K JULEN 2019

0
550
Tine K

 

SOBERT HOS TINE K HOME

Så har turen kommit till en av mina favoriter bland de nutida danska inredningshusen, eller vad man ska kalla det. Tine K Home. Jag gillar verkligen Tine K och hennes enkelhet. Men den här julen är det lite för simplifierat och nedskalat tycker jag. Jag får ingen julkänsla över huvudet taget, vilket är lite synd. Bilderna är vackra men mina tankar drar åt snöslask och det är ju inte speciellt uppmuntrande. Jag får helt enkelt fokusera på detaljerna.

 

tine k
tine k

 

GLAS OCH METALL

Jag har sett det här på fler ställen, det verkar vara genomgående för julen 2019. & jag gillar det, det ger en mjuk känsla som gör mig glad. Påminner mig om när jag var liten och spelade kula. Tine K är ju bra på detaljer, vilket i och för sig passar mig bra, jag vill inte ha ett helt koncept. Färgerna är vackra och mjuka. Älskar de rosa kulorna, även om det inte andas så mycket jul enligt mig.

 

 

DETALJER

Det är de små sakerna som gör det. De vackra granarna och stjärnorna kan man dekorera med precis var som helst. De kan fylla ut men inte göra en helhet tänker jag. Men den hängande stjärnan i svart är hur fin som helst, en sådan hade jag kunnat tänka mig men då hade jag nog pimplat den med en ljusslinga, lite grönt eller några vackra röda band.

På den nedersta bilden ser vi några av mina favoriter, de vackra ljusen. Både datumljus och dekorationsljus.

 

tine k

 

NEDSKALAT

Det ord som slår mig är nedskalat. Lite som att julen inte får ta plats i det perfekta huset. Tråkigt tycker jag, julen är för mig en högtid att riktigt få frossa i ljus och dekorationer. Den känslan får jag inte här, snarare tvärt om. Nej det här är ingen kollektion jag kommer minnas tyvärr. Men så är det, man kan inte gilla allt. Det finns säkert många som gillar det här men över lag är jag inte imponerad.

 

 

DELA
Föregående artikelJULEN HOS ÅHLÉNS 2019
Nästa artikelSnart jul – men först Halloween!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here