ELCYKEL – ÅRETS JULKLAPP ENLIGT HUI

0
341
elcykel

UNNAN I BACKEN FÖR HÄR KOMMER JAG!

Jag hatar att cykla, hatar. Det är ett starkt ord men det finns inget som beskriver det bättre. & det finns många orsaker till det. Dels så cyklar jag som en gammal pensionär. Tänk er någon som använder överkroppen för at cykla ist för benen. För varje pedaltag gör man med andra ord någon form av situp vilket gör det väldigt jobbigt och cykla. De är jag och 95-åringarna. Titta er omkring så ser ni dem.

elcykel

Dessa två var ju ändå rätt ok men priserna är ju som en herrgård utanför Kiruna. De varierar väldigt mycket.

Ganska bra julklapp ändå, fler kanske cyklar sist för bil osv, osv. Johan har ”hotat” lite med att köpa en till mig men då de är så dyra så har det inte blivit av, Vi har en bra Elcykelhandlare i byn som heter MyEco och vad jag vet så går det mycket bra för dem. Kul.

elcykel

Tja jag kan väl tänka mig glida ner till stranden på elcykel eller in till Lund utan allt för mycket besvär. Ja vi får väl se hur det går… Om HUI har rätt eller ej.

Så vad tycker ni? Hiss eller diss?

 

/Heléne

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here