DECEMBERUTMANINGEN DAG 3

0
52

 

DAG 3 – ÅRETS ÖNSKELISTA

Jag har hamnat lite efter med decemberutmaningen så det får bli två idag. Dag tre ska man skriva om sin önskelista och jag har väl egentligen ingen men de här sakerna skulle jag absolut kunna tänka mig. Jag har alltid varit en sucker för julklappar men ju äldre jag blir, desto mer avtar det där. Jag minns att mamma och mormor aldrig visste vad de skulle önska sig (mormor fick alltid en kortlek och en ask choklad) och jag tyckte att det var så märkligt. Nu förstår jag det mycket mer. Så här är årets önskelista men ändå inte. 🙂

DELA
Föregående artikelDECEMBERUTMANINGEN – DAG 1
Nästa artikelDECEMBERUTMANINGEN – DAG 4
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here