LUCIA DU SANKTA – HÄR TÄNDA SINA LJUS

0
427
Lucia

GOD MORGON DENNA VACKRA LUCIA

Jag är uppe med tuppen, eller till och med före tuppen. Vaknade kl fyra och kunde inte somna om så i år kunde jag faktiskt se Luciatåget på tv på morgonen för första gången på länge. Tyvärr utan lussebullar, det kändes lite som en miss. Lucia + julmust/kaffe = morgonmys.

MOSIG I HUVUDET

Jag känner mig lite mosig och trög (till skillnad från annars om nån viktigpetter, dvs jag, skulle komma på att påpeka det) men idag är det frisör dag och jag ser fram mot hårtvätt, med huvudmassage och massagestolen en får ligga i under tiden håret. Risken finns att jag kanske slumrar till en liten stund.

 

lucia

JAKTEN PÅ ÅRETS GRAN

Ja vi får väl se om vi kommer till skott med att inhandla en gran. Efter att haft plan på det i fem dagar så undrar jag snart om vi ens kommer ha en gran. Kattmarodörerna tar bort glädjen lite tom att jag inser att jag kommer ha antingen en vält gran eller en miljard krossar kulor och två helt oförstående katter. Iofs, jag tog deras kulor för en månad sen, de vill kanske ge igen…

Men nu ska jag fixa i ordning mig. Hoppa in i bilen och försöka få styr på barret. Nu börjar iaf luggen få någorlunda längd. & jag ska ALDRIG mer klippa lugg.

Ha en fin Luciadag!

DELA
Föregående artikelDAGS FÖR LITE HETA JULKLAPPSTIPS
Nästa artikelDAGENS JULKLPPSTIPS – LUCIA TILL ÄRA
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here