COOLA CALENDRAR FRÅN COOLSTUFF

0
1611
Coolstuff adventskalender

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FRÅN COOLSTUFF

Publicerar denna igen då det fanns felaktiga länkar i den förra publiceringen.

COOLASTE CALENDRARNA

Nu är det dags för alla adventskalendrar att trilla in. Jag vet, det är två och en halv månad fram tills det är dags att öppna första luckan. Men de bästa kalendrarna görs bara i begänsad upplaga och just dem får man passa på att köpa så fort man ser dem. Jag såg två roliga kalendrar nu men båda var slut. Bummer

Men här hittar ni några från Coolstuff. Det lär komma fler liknande inlägg.

 

 

SMINKKALENDER

En söt liten kalender för den som gillar smink. Den här kostar 249 kr och innehåller inga direkta kända sminkmärken så den passar för den yngre generationen. Den innehåller lite nagelack, ögonskugga, maskara osv. Perfekt för att pigga upp december lite extra.

 

 

POPCORNKALENDER

Den perfekta kalenderns för den som älskar popcorn. Bakom varje lucka finns en liten påse med 3-5 popcorn, smaksatta med olika smaker som tex havsalt, hallon eller mörk choklad. Kalendern kostar 199 kr.

 

 

BAILEYSKALENDER

En kalender med chokladpraliner fylld med olika Bailysfyllningar, en perfekt vuxenkalender för den som inte vill ha en vanlig chokladkalender. Här hittar ni praliner fyllda med bla Original Irish Cream. En trevlig kalender för likörälskare.

 

 

GÖR DIN EGEN TEXTKALENDER

Den perfekta kalendern för de som inte gillar godis eller smågrejer utan hellre vill ha något lite mer personligt. 24 luckor att fylla med vad du vil. Till din käresta kanske du kns skriva att ”idag ska du få en mysig ryggmassage”, ”idag blir det julfilm och mys” etc. Till dina barn kanske du kan föreslå olika juliga aktiviteter fram till jul. Något som får dem i stämning med tex skridskoordning, pepparkaksbakning, julkortstillverkling Möjligheterna är oändliga. Och ett jättebra pris, 79 kr.

 

FRIENDS ADVENT CALENDAR. 

Åhh, det bästa av två världar kombinerat i en. Friends och en adventskalender. Woohooo. Som jag vill ha. Här hittar vi bland annat frågesport, information, citat, foton och lite annat smått och gott. 99 kr st.

 

 

MAN STUFF ADVENTSKALENDER

Män behöver också kalendrar och det behöver lite bara vara sprit, strumpor eller vad som anses manligt. Det kan även vara skönhetsprodukter, precis som här, det finns produkter för hår, skägg och annan manlig hudvård. Kostar 299 kr

 

 

ORION EROTISK ADVENTSKALENDER

Varför inte spetsa till december med lite härliga stunder. Det är nog med stress i december så då kommer den här kalendern synnerligen i rättan tid. Lite avkoppling, lite egentid och en chans att släppa ner axlarna en stund. Kalendern är riktigt snygg och kostar 1295 kr.

 

 

STRUMPADVENTSKALENDER

En nyttig och rolig adventskalender, speciellt om man som jag gillar strumpor, och gör av me dem i rasande fart. Dessa är i pastelliga färger och storlek 37-40.

Det här skulle kunne funka fin, fint som morgonjulklapp tänker jag. 795 kr kostar kalendern.

 

 

THE PROTEIN BALL CO. VEGAN ADVENTSKALENDER

Vegansk kalender med proteinbollar perfekta för den som tränar men som ändå vill unna sig en adventskalender. Helt veganska och dessutom fria från gluten, vete, soja och GMO blir dessa snacks ett självklart val för den hälsomedvetna. Kostar 299 kr.

 

 

NAGELLACKSKALENDER

För den som älskar nagellack är det här den perfekta gåvan. Nagellack och tillbehör varje dag fram till jul Fantastisk gåva tll deb som älska att pyssla med sina naglat.’

 

 

ADVENTSKALENDER FÖR SOFFPOTATISAR

Skrattade när jag såg denna. Skönt med en kalender som är tvärt mot stömmen. Den här  rolig och fler adventskalendrar som denna skulle i alla fall jag tycka var roligt, denna kostar                                                                                                                                           149 kr.

 

Alla dessa hittar ni alltså på Coolstuffs webbsida.

 

DELA
Föregående artikelATT HANDLA JULKLAPPAR ONLINE I ÅR.
Nästa artikelATT INSE ATT DET ÄR GANSKA LÅNGT TILL JUL
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here