COCA-COLA ZERO CINNAMON

0
475
coca-cola cinnamon

 

ÅRETS TILLFÄLLIGA JULSMAK ÄR HÄR

I år släpper The Coca-Cola Company Coca-Cola Zero men smak av kanel. Gott plus gott blir gott? Nej. Det här är ingen hit. Jag älskar Coca-Cola Zero men den här varianten kommer inte ersätta varken Julmust eller vanlig Cola Zero. Jag har testat den både iskall samt ljummen men den är inte god. Det finns en viss kanelsmak i den och jag tror att det är bra att det inte är mer än så för då hade nog ingen druckit den. Jag får för mig att drycker med kanel i sig bör drickas varma?

För mig passar kanel i kaffe, på tomtegröten, i kanelbullar etc. Inte i Coca-Cola Zero. Den här kommer nog inte komma tillbaka och Coca-Cola bör gå tillbaka och göra om receptet i så fall. Jag kommer dock inte köpa den igen.

Coca-Cola Zero Cinnamon får ❤️ av fem möjliga.

 

coca-cola

 

 

DELA
Föregående artikelUNDERBAR HEMMAGJORD LAKRITSKOLA
Nästa artikelÅRETS FÖRSTA JULMARKNAD – HUSEBY
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here