ÅRETS FÖRSTA JULMARKNAD – HUSEBY

1
298
Huseby julmarknad

 

I MORGON ”SMÄLLER DET.

Så är dagen nästan här, då jag börjar julen på ”riktigt”. Min jul startar sen några år tillbaka med Huseby Julmarknad och i morgon är det jag som far dit för att fotografera och julspana. Det är alltid lika härligt att vandra runt bland stånden, klappa på fårskinn, njuta av alla tända ljus och äta en god skinkmacka. I år har jag inget jag måste köpa men något lär det ju bli, jag får se helt enkelt.

Jag kommer försöka vara där mellan 14-17 så ser ni mig så kom fram och hälsa. Hoppas vi ses där!

 

Huseby julmarknad
Huseby julmarknad

 

DELA
Föregående artikelCOCA-COLA ZERO CINNAMON
Nästa artikelHUSEBY JULMARKNAD 2019
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

  1. Så mysigt! Hoppas också på någon julmarknad i år men höggravid och husbygge som ska bli färdigt blir det nog mest den lokala julskyltningen och små julmarknader 🙈

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here