CHRISTMAS I ANDRA LÄNDER

0
335

 

JULDEKORATION GALORE – JA ELLER NEJ? – DEL 1

Jag är med i en Facebookgrupp som heter Christmas Central. Många lägger upp bilder på tidigare år, man delar med sig av tips på dekorationer m.m. Just den här dekorationen är skapad av Natalina E N Patrick. Jag blir väldigt nyfiken och lite förskräckt. Skräckblandad förtjusning helt enkelt. Jag tycker att mycket är vackert men det blir för mycket för mig, jag börjar direkt fundera på hur lång tid det skulle ta att ställa iordning allt det där. Och plocka bort! Blir svettig av bara tanken 

Vad är då speciellt med denna julpyntning? Det är årets julpyntning, dvs 2020. Natalina har alltså redan julbyntat huset. Det här är Christmas in Belgium. Jag skulle säga att det här är en diametralt motsats till den svenska, mer återhållsamma, harmoniska julen.

Vad tycker ni, är det för tidigt att pynta? Eller behöver vi glädjen tidigare i år efter ett tufft år. Är det gör mycket pynt eller lagom? Finns det några ideér här som ni kan tänka er använda?

Hur som helst är det fascinerande! Christmas joy

 

christmas

christmas

christmas

christmas

christmas

christmas

christmas

christmas

christmas

DELA
Föregående artikelATT INSE ATT DET ÄR GANSKA LÅNGT TILL JUL
Nästa artikelGAMMALDAGS JUL HOS BLOOMSBURY BARN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here