CHOKLADADVENTSKALENDERN – 2021

0
465

 

ÅRETS FÖRSTA ADVENTSKALENDER – CHOKLADADVENTSKALENDERN

Knappt hade juli startat innan första julnyheten dyker upp i inboxen (jag har dock väntat med att publicera något, kändes lite tidigt att börja julblogga i början av juli). I det här fallet är det en adventskalender som heter Chokladadventskalendern. Den funkar precis som alla andra adventskalendrar, dvs något bakom varje lucka (eller påse) från 1-24 december. I det här fallet är det bean-to-bar-choklad och den är producerad av Standout Chocolate i Göteborg. Där kan ni också läsa mer om vad bean-to-bar-choklad innebär.

 

chokladadventskalendern chokladadventskalendern

chokladadventskalendern

 

LIMITERAD UPPLAGA

Chokladadventskalendern finns i en begränsad upplaga i 1000 exemplar. Varje dag får du 5 mg choklad och du kan läsa om chokladen, dess ursprung etc i den medföljande foldern. Kalendern kostar 299 kr och du beställer den på CHOKLADadventskalendern.se.

jag ser fram mot att testa denna. En chokladkalender är ju ändå en chokladkalender och ju bättre choklad desto bättre. Nu kan vi börja längta lite, lite efter 1 december, även om det är lång tid dit och det finns mycket att uppleva innan dess.

 

DELA
Föregående artikelATT HA DAGEN INNAN MIDSOMMAR, DEN 24 JUNI, OCH 6 MÅNADER TILL JULAFTON.
Nästa artikelHOUSE DOCTOR – JULEN 2021
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here