CAIA ADVENTSKALENDER 2023

0
597

 

MAXAD ADVENTSKALENDER

Igår släppte Caia Cosmetics sin adventskalender och den är maffig må jag säga. Både till innehåll men också pris. 2695 riksdaler får du betala för dennan men då får du å andra sidan 30 full size-produkter värda 8000 kr. Men många har inte 2695 kr att lägga ut på en adventskalender men för de som älskar Caia eller vill testa och har råd så hade jag nog rekommenderat den här kalendern. Jag har sett lite vad som finns i och det är bla eye patches (stor burk), penslar, läppenna, läppstift, parfym och mycket annat. Allt i full size. Kalendern kommer i tre olika nyanser så att den passar din hudton. Bra där.

Reklamfilmen är väldigt fin och välgjord och den andas lyx. Helt klart värd att ses. Sen vet jag inte om man kan identifiera sig med Bianca/Caia men det är en annan femma.

Om du vill ha en adventskalender med mycket innehåll som är värd mycket mer än vad du betalar så är det här definitivt ett alternativ. Du hittar den HÄR.

Fler adventskalendrar för 2023 hittar du HÄR.

 

caia caia

DELA
Föregående artikelNY PRALIN I ALADDIN- OCH PARADISASKARNA
Nästa artikelJULEN HOS H&M 2023
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here