JULEN HOS H&M 2023

0
575
H&M Home

 

HIMMELSKT FRÅN H&M HOME.

Så släpptes H&M Homes julbilder och de är magiska. Här skulle man vilja bo. Har sett lite av juldetaljerna på H&Ms sida och det finns några rödvitrandiga julkulor jag vill lägga beslag på, så fina. Men även den söta trumman att hänga i granen. Får bli en trip till H&M Home nästa månad.

Ser några söta kuddar med rosetter på som jag också hade kunnat köpa med mig hem. Plus de randiga ljusen, de är väldigt fina.

Men spana in kollektionen från här nedan. Vackra bilder att drömma sig bort i. I affären finns det mer att välja mellan, bla vackra tallrikar med julmotiv, de får jag visa en annan gång.

 

H&M Home H&M Home H&M Home H&M Home H&M Home H&M Home

DELA
Föregående artikelCAIA ADVENTSKALENDER 2023
Nästa artikelJULEN HOS CERVERA 2023
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here