NY PRALIN I ALADDIN- OCH PARADISASKARNA

0
522

GOD FREDAG.

Hoppas allt är bra med er. Idag tänkte jag berätta om en nyhet i Aladdin- och Paradisaskarna. Jordgubbskrisp. En pralin fylld med mörk chokladtryffel med jordgubbskrisp, doppad i mjölkchoklad. Den ersätter kakaokrisp. Tycker det låter gott men får vänta med en recension tills jag hittar den i handeln.

Vad tror ni? God?

Nu blev jag såååå sugen på chocklad. Faktiskt så galet sugen att jag en kort sekund kunde tänka mig att köpa en Paradisask (föredrar ljus choklad) och äta upp precis alla. 🙈🙈🙈 Det ska jag inte göra men när man (jag) väl tagit den där första är det svårt att sluta 🙂

Trevlig nyhet från Marabou hur som helst.

 

DELA
Föregående artikelHEMTEX JULEN 2023 – WOW!!!
Nästa artikelCAIA ADVENTSKALENDER 2023
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here