BLIR DET JUL I ÅR?

3
622
lussebullar
Gofika.

 

ATT HA TAPPAT LUSTEN ETT TAG.

Jag är sent ute, jag vet det, och jag velade länge om jag öht skulle lägga ner tid på bloggen och årets jul. Det har varit ett omtumlande år på många vis och utan att gå in på för mycket på detaljer så har jag väl gjort en 360-gradersvändning i livet. Så bilderna från bloggen kommer se väldigt annorlunda ut i år från det ni är vana vid. Iaf de privata bilderna.

Jag har separerat, flyttat till en liten, liten, tvåa, håller på att skilja mig, skaffat två kattungar samt blivit tillsammans med min stora kärlek från när jag var 18-24 igen. Som jag inte träffat på 16 år. Så, ja, livet har minsann ändrats en hel del. Det finns fler områden som är påverkade men som inte berörs direkt i bloggen.

Men det blir inga julbilder från huset (nya bilder iaf), det blir kanske inte ens en julgran med tanke på att mina katter är små ligister som jag inte skulle våga lämna en sekund med en julgran. Förhoppningsvis ska jag väl kunna producera lite julstämning och tipsa er om julmarknader, kalendrar, julshopping, julbakning osv.

 

ANNORLUNDA JUL

Så ni får ha lite förståelse för att jag inte sprutar ut mig inlägg. Jullängtan har liksom inte riktigt infunnit sig än. Och i år kanske den inte ens gör det. Men hur jag än vrider och vänder på det så kommer det bli jul. Inte som jag upplevt den de senaste nio åren men en ny jul, med nya möjligheter, andras traditioner, en chans att andas och bara njuta och inte bara göra. För förra året var jag rätt trött på julen redan innan julafton.

Ni kommer iaf få reportage från Vellingeblomman dit jag är inbuden att fotografera innan tomtebyn öppnar (1 November). Jag har lite roliga kalendrar på gång och ju närmare julen vi kommer desto mer känsla kommer infalla sig.

Sen finns jag ju på Instagram och Facebook också. Hälsa gärna på där om det är stiltje på bloggfronten.

På återseende hoppas jag.

DELA
Föregående artikel97 dagar till julafton
Nästa artikelMer jul än på länge
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

3 KOMMENTARER

  1. Hej Helene!
    Som jag har väntat på att din bloggsäsong ska dra igång igen! Ditt första inlägg var inte vad jag väntat mig, men vill skicka massa stöd till dig för det du går igenom. Jag hoppas såklart att du trots allt hittar julstämningen och har lust och ork att skriva några inlägg, men ta hand om dig själv i första hand.
    Massa styrkekramar till min favoritjulbloggare!
    / Jennifer

  2. Jag har själv gjort den där resan och jag lider med dig för det som måste varit supertufft men gläds med dig över det nya. Kram till dig och ack för att du delade med dig! Jag vet hur svårt det kan vara.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here