BÄSTA SISTA-MINUTEN-JULKLAPPEN? EN UPPLEVELSE!

0
202

 

SPONSRAT INLÄGG

DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN

Är ni klara med alla era julklappar? Det är faktiskt jag men jag har en som jag inte slagit in än. Men för er som fortfarande har några att klura på så kan jag tipsa om Upplevelse.com. De flesta näthandlar har ju passerat sista beställningsdatum men med en Upplevelse.com är det så finurligt att du får en pdf att skriva ut där du kan skriva en personlig hälsning och slå in i en vacker låda eller liknande. Mycket säkrare än att beställa med posten… & har du inte möjlighet att skriva ut innan jul så kan du ju alltid skriva ett fint kort med beskrivning om vad för upplevelse personen ska få ta del av.

Annars kan jag tipsa om att tex bibliotek ofta har möjlighet att skriva ut åt dig.

MINA FAVORITUPPLEVELSER

Jag har själv fått liknande presenter och jag tycker att upplevelser ofta slår materiella ting. På Upplevelse.com hade jag själv valt ut följande om jag fick välja:

 

upplevelse

 

MIDDAG I MÖRKER:

Mörkret skärper dina sinnen och du bjuds på en trerättersmeny i världsklass. En annorlunda upplevelse där du konverserar och äter och dricker i mörkret. Låter häftigt. (här hittar du den)

 

upplevelse

 

NATURFOTO MED FRUKOST:

Jag älskar ju att fotografera men jag har mycket kvar att lära. Genom den här upplevelsen lär man sig fotografera i det vackra morgonljuset. Man träffas innan solen gått upp och vandrar ut i naturen med kameror och utrustning och letar efter motiv och lär sig fotografera i medljud, motljus och svagt ljus. Fantastiskt för den fotointresserade (Här hittar du den)

 

upplevelse

 

SPABEHANDLING:

Jag ÄLSKAR att gå på spa och få massage. Det finns inget mer avkopplande. Så jag hade blivit överlycklig för en timmes massage, SPA, chokladmassage, hamam eller vad den nu skulle kunna vara. & efter en stressig jul och med januari inför dörren kan alla behöva bli bortskämda en timme eller så (Här hittar du den).

 

 

MATLAGNINGSKURS:

Det här skulle jag jättegärna göra. Så kul att få lära sig mer i köket, tips och tricks osv. Egentligen skulle jag vilja gå en hel termin men då kan man ju starta med en sån här upplevelse och se om det är något som skulle passa en. Jag tycker iaf att det verkar sjukt kul. Matlagningskurs hittar ni (HÄR)

 

Champagne

 

CHAMPAGNEPROVNING:

I Like my bubbles.Det här hade passat mig som handen i handsken, gärna i kombination med SPA 🙂 Det hade varit kul att lära sig mer om Champagne, olika hus, smaker, lagringstid etc. Idag vet jag inte mycket mer än att man alltid ska ha en kall Champagne i kylen (det har vi förvisso inte just nu) och att det är förträffligt gott med ett bra bubbel. (Här hittar ni det)

Om inget av det här intresserar er så finns det massor av annat. Tex:

 

Hoppa fallskärm
Helikoptertur
Ridweekend på Islandshästar
upplevelse
För hela familjen: Äventursbana högt uppe bland träden.

Så. Istället för att julstressa runt på stan, surfa in på Upplevelse.com och boka en upplevelse för mamma, flickvännen, familjen, morfar, brodern eller kompisen. Här finns massor och välja på i alla prisklasser. Den billigaste ligger på strax över hundra kronor tror jag. Dags tips.

Hoppas ni hittar något bra och tänk på att en upplevelse är jättebra att ge bort även vid andra tillfällen.

Tack och godnatt

 

/Heléne

DELA
Föregående artikelKAN VI SKJUTA UPP JULEN EN MÅNAD?
Nästa artikel✨Slutspurten!✨
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here