ADVENTSKALENDRAR FÖR UNGDOMAR OCH BARN

0
11350
Julkalendrar för barn
Godiskalender

ADVENTSKALENDRAR FÖR BARN.

På senare år har det exploderat gällande adventskalendrar för både barn och vuxna och idag koncentrerar vi oss på var och ungdomar. Så vad finns det då att välja på. Ja ovanför här har vi en Jellybeankalender, (HUR KUL!). Vågar ni testa om godisarna är goda eller vedervärdiga 🙂

 

SMINK

Beautykalender med diverse sminka, sminkatillbehör etc. Denna hittar ni på Lekmer.

 

 

Glitter har återigen tagit fram några kalendrar. Nytt i år äe den “tomma” kalendern där du kan fylla luvorna med smycken från Glitter om du vill, eller något annat.Dessa hittar du då givetvis på Glitter

 

 

 

För de lite mindre barnen är ju Pixikalendern i det närmaste en klassiker vi det hör laget. I år har de kommit ut med ett par olika men jag välja en av de de säljer. Ni hittar den bland annat på Babyland.se

 

En liknande kalender men med Disneytema hittar ni hos också hos Babyland. Kul med böcker som får barn att kanske fatta tyckte för läsande.

 

 

 

MINIONS FÖR BARN

Sen har vi en rolig Minionkalender (den skulle jag själv kunna tänka mig).Massor av roliga småsaker som är soliga för barn.Den hittar ni bland annat hos Jollyroom.

 

LEGO

Det finns en uppsjö av LEGOkalendrar men jag valde ut två. Inte för att de nödvändigtvis är de bästa men för att de får representera vad LEGO har att erbjuda. & LEGO City är faktiskt min favvo bland LEGO-kalendrarna. Här är det lego från morgon till kväll och roliga för de flesta barn. Kostar en slant (men vilken kalender gör inte det nu för tiden) och dessa hittar ni bland annat på Åhléns.

 

SMINKAKALENDER 12 DAYS OF BEAUTY

Ännu en sminkkalender för de lite mindre barnen. Dock bara tolv luckor, kanske bra för barn som skiftar boende varje dag, vad vet jag. Denna hittar ni iaf på Bluebox till det humana priset av 127 kr. Det är värt att tänka på.

 

H&M

Sista men inte minst, två kalendrar från H&M, en med smink och smycken och en med bara nagellack, Den med smycken går på 299 och den med nagellack 399. kanske inte så mycket när man vet vad bra nagellack kostar men kanske mycket för en adventskalender till barn. I mitt tycke.

Hoppas i fick lite inspo nu. Mina bonusar har helt plötsligt fått för sig att de vill ha paketkalendrar så jag får väl vix det. & fulla dem med saker de snor från mig som topps, nagellack, hårsnoddar etc:-)

 

DELA
Föregående artikelBAD MOMS – KUL JULFILM?
Nästa artikelRecept på ett lättbakat och ljuvligt vörtbröd!
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here