ATT SAMLA PENGAR OCH BONUS VIA KREDITKORT INFÖR JUL.

0
77

KREDITKORTSGUIDEN.SE

Hej mina fina läsare. Idag tänkte jag tipsa om en sida som jämför kreditkort, https://kreditkortguiden.se/. Många av oss har kreditkort men hur ofta jämför vi vilka kreditkort som är bäst för oss? Jag har gjort det nån gång men skulle verkligen behöva se över det en gång om året. Nu har jag använt https://kreditkortguiden.se/ och jämför det kreditkort jag har idag med de många kreditkort som jag också har möjlighet att använda mig av. För olika kort är bra för olika saker. Vissa vill kanske få bonus på resor, vissa vill ha pengar tillbaka på sina köp, vissa har bli och vill kunna tjäna pengar på att tanka osv. Allt det där hittar man hos https://kreditkortguiden.se/

Jag personligen vill gärna tjäna pengar till mat, vilket kommer passa bra till jul då julmaten kostar en hel del, och jag vill ha ett kort med så låg årskostnad som möjligt. Jag vill också ha en övre gräns samt att reseförsäkring ska ingå. Kan jag dessutom få rabatt i olika affärer så passar det bra nu när julen närmar sig.

Så vill ni också jämföra olika kreditkort så besök https://kreditkortguiden.se/ för att se vilket som passar er bäst och uppfyller de krav som ni har på ett bra kreditkort.

 

DELA
Föregående artikelSMYGTITTA PÅ JULEN 2021 PÅ IKEA
Nästa artikelGULLIGT INFÖR JULEN HOS LAGERHAUS
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here