ETT STORT GRATTIS TILL VINNARNA OCH EN STOR URSÄKT

SPONSRAS AV NINASMAT.SE

1
393
Vinnarna

ÄNTLIGEN KAN JAG AVSLÖJA VINNARNA I BABBLARNA/LAKRITSTÄVLING

Förlåt, detta skulle komma igår men mitt i allt så drabbades jag av någon slags huvudvärk från hel***t vilket gjort att jag varit helt obrukbar i två dagar. Ingen sömn på nätterna och sprängande huvudvärk dagarna genom. Idag gick jag en tid hos min hjältinna till massör och det finns ingenting som hjälper så bra som när hon trycker bort spänningarna. Någon ska få en fin julklapp i år.

MEN VINNARNA DÅ?

Vi hoppar direkt till vilka som vann de generösa gåvorna från Ninasmat.se. Tack!

Jag känner en hel del folk som är intoleranta mot det ena eller det andra och som får anpassa sin vardag efter det. Därför valde jag faktiskt två stycken som inte kan äta vanliga kalendrar. För att rätta till världsbalansen lite.

SÅ VINNARNA TILL BABBLARNA ÄR:

Jag önskar av hela mitt hjärta att mina 2 barnbarn som är så allergiska mot ägg mjölkprotein soja vete baljväxter….mm. kunde få chansen att få äga en adventskalender sär man kan få smaka på en liten godbit varje dag. De har aldrig upplevt detta förut

Jag skulle vilja vinna Babblarnas adventskalender till min yngsta dotter som är ett litet charmtroll som älskar allt som är sött. Hon är allergisk mot mjölk så Babblarnas kalender hade passat henne perfekt!

Hennes påhittighet och tycke för söta saker märktes tidigt. När hon var runt 18 mån så hade vi hade gjort chokladbollar som jag hade ställt på en tallrik högst upp i kylskåpet. Plötsligt blev det tyst därhemma och jag kunde inte hitta henne. Efter ett tags letande insåg jag att kylskåpsdörren var öppen lite grann. Det lilla busfröet hade lyckats öppna dörren och klättra upp på hyllorna. Med fötterna inkilade mellan mjölkpaketen och halvt hängandes i en hand så moffade hon chokladbollar för glatta livet!

Följer på instrgram sen länge

Hoppas att era barn kommer kunna uppskatta dessa kalendrar.

 


 

LAKRITSKALENDRARNA DÅ?

Jo dessa vann följande två:

Jag vill vinna lakritskalendern till min fina, lakritstokiga sambo. Jag tycker det är viktigt att man aldrig slutar visa uppskattning till sin partner. Det kan vara med ord eller handling, smått som stort. Bara man visar att man uppskattar och älskar sin kärasta. Denna kalender hade varit perfekt att ge som gåva och som uppskattning för att han är bäst på att vara min sambo och vår sons pappa.

Jag älskar lakrits och vinner gärna en kalender. Jag har kämpat i flera år att komma tillbaka från utmattningssyndrom, vilket inte är helt lätt med två barn. Jag har äntligen hittat någonting som får mig att må bättre, och det är att skriva. Så nu får jag en skrivarkurs som rehabilitering. Vad vore väl bättre än att kunna käka det godaste man vet samtidigt som man gör det bästa man vet!? Inget! Håller tummarna!
Lotlu på Instagram

Att visa uppskattning mot sin partner tycker jag är otroligt viktigt och det tycker jag vi ska försöka göra lite mer i vår vardag.

Att komma tillbaka från en utmattningsdepression är något av det svåraste en kan göra. Det förtjänar lakrits. Inte för att lakrits botar men det skänker en stunds glädje och kanske, kanske kan det ge ett litet hopp om att livet är på väg att vända.

NU DÅ?

Skicka era namn och adresser till mig asap!  Så ska jag se till att Ninasmat.se skickar ut era kalendrar så snabbt det bara går. & passa på att kolla runt inne hons Ninasmat.se för det finns massor av annat gottgjort.

Tack för era bidrag och grattis!

1 KOMMENTAR

  1. Tack så jättemycket för vinsten! Jag har skickat mina uppgifter på Messenger. Hoppas det gick bra.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here