ATT HA TJUVSTARTAT LITE – SNÖBLOMMAN ÄR UPPSATT

0
233
snöblomman

 

VÄRLDENS VACKRASTE ADVENTSSTJÄRNA

Igår fick jag ett ryck och satte upp mina vackra adventsstjärnor, den underbara Snöblomman frpån Watt & Veke.. Den är som ett smycket i fönstret som gör mig glad varje morgon, eftermiddag och kväll. Förra året fick jag inte upp dem, jag hade adventsljustakar och det blev lite mycket. Tyvärr välte kattskrället ner båda ljusstakarna och båda gick sönder.

Men nu, nu är de vackraste av stjärnor uppsatta. Jag köpte mina på Vellingeblomman, en förra året och en i år. Tyvärr har Vellingeblomman ingen webbshopp men vill ni lägga vantarna på den här vackra snöblomman så kan ni hitta det på många ställen. Bl.a Designtorget (nu med 15% rabatt), Lampgalleriet (499 kr ist för 599 kr)

 

snöblomman

DELA
Föregående artikelÅRETS JULVÄRD 2020 – LARS LERIN
Nästa artikelÅRETS FÖRSTA LUSSEKRINGLOR
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here