ATT HA FÅTT MASSOR AV JULINSPIRATION

2
244

 

GOD MORGON

Nu närmar det sig. Om lite mer än en månad är det första advent, som infaller söndagen den 29:e december. Så vid det här laget, om en månad, har nog de flesta börjat eller ska just börja julpynta eller adventspynta. Vi hänger upp vackra stjärnor i våra fönster, smyckar gård och stuva med vackra ljusslingor, dricker kanske vår första mugg glögg. Det är en magisk tid. Och börjar man i tid och inte stressar så är pyntningen en härlig upplevelse. Jag vet inte hur det är med er men för mig brukar det ta 1-2 dagar. Då ingår det att plocka bort alla vanliga “prydnadssaker”, ickejuliga ljusstakar, städa och vädra. Sen är det dags att starta. Jag brukar börja med ljusslingorna. I år har jag “tur”, jag har faktiskt inte tagit ner två av mina ljusslingor. Dels en i vardagsrummet och dels den vid dörren. De smälter in så bra att jag faktiskt glömmer bort dem.

 

 

VECKAN SOM KOMMER

I veckan har jag en hel del att fotografera och just nu sitter jag med ett stort fotojobb efter min fotografering i söndags. Jag ska försöka få till det inlägget idag. Sen kommer det komma en härlig tävling och tips på en lite vuxnare kalender. Massor av spännande saker.

Sen skulle jag vilja vädja om att fortsätta hålla avstånd, tvätta händerna, stanna hemma om du är sjuk. Coronasmittan sprids snabbt nu igen och bara VI kan förhindra att den fortsätter spridas så snabbt som nu. Bara Vi kan förhindra att sjukvården blir överbelastad med Coronapatienter. På det ämnet så är det bättre att låta bli att gå Bus eller Godis i år. Tråkigt för barnen, absolut, men det kommer nya Halloween för dem. Man kan ha Halloween hemma och klä ut sig och äta godis. En annan sak att tänka på är att det är Allahelgonahelgen den här helgen. Svenska kyrkan har tagit fram råd och riktlinjer inför helgen och jag vet att iaf Stockholms stad har velat göra om Allhelgonahelgen till Allhelgonaveckan. Detta eftersom över 70000 personer besökte Skogskyrkogården enbart på lördagen förra året. I år är det säkert ännu fler som vill tända ljus och tänka på de våra som lämnat jordelivet. Det ska man naturligtvis få göra, men gör det säkert. För allas skull.

Jag hoppas ni får en fin vecka och håller er friska. ❤️❤️❤️

DELA
Föregående artikelVINTERTID OCH EN JULIG UTFLYKT
Nästa artikelVELLINGEBLOMMAN – TOMTEBYN 2020 – DEL 1
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. Visst är det härligt att det börjar närma sig! Nu står verkligen den mest magiska tiden för dörren snart. Brukar göra som dig, det tar alltid ett par dagar att advents/julpynta. Det är ju en hel del som ska plockas bort, och en hel del som ska plockas fram.

  2. Eller hur! Hösten går så himla snabbt för oss julälskare, det tycker jag är skönt. Kul att höra att någon gör som jag- Började kolla på vloggar förra året där amerikanska fruar spelade in allt de gjorde kring pyntning etc. Blev både inspirerad och lite förskräckt 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here