En snabb presentation av Julpussar!

0
391

Vem är då jag, personen bakom det ganska anonyma namnet Julpussar..?

Irl känns jag mest igen som Carina, en snart 40 årig västkustbo (är således inte särskilt bortskämd med vita jular), gift med min drömprins (som jag faktiskt lyckats konvertera till julälskare!) och mamma till två underbara ungar; en storasyster & en lillebror (bägge uppfostrade i sann julälskar-anda). Till vardags jobbar jag som ingenjör (inte särskilt juligt), men är för närvarande föräldraledig på deltid och bloggar i vanliga fall på www.julpussar.com (juligt i kubik!).

Men mest av allt är jag ju då värsta juljunkien! 🙂

Min drömjul är såklart vit av snö, full av god mat och det viktigaste av allt, firas tillsammans min älskade familj, släkt & vänner!  Jag älskar pyssel och bak/matlagning, framförallt när det har med julen att göra! Alltifrån de egenpysslade julkorten till den inlagda sillen och de hemgjorda pralinerna.. Jag är en sån som föredrar att tänka ut, slå in och ge bort julklappar framför att få dem själv. Jag värnar såklart om de traditioner som känns viktiga för mig, men försöker samtidigt vara öppen för nya inslag och förbättringar av julfirandet. Stilmässigt skulle jag nog beskriva mig som Jenny Nyström goes Disney, en salig mix av allt jag tycker är fint (ibland gränsande till vulgärt enligt vissa i min omgivning). Dessutom är jag en sucker för fenomenet (Ugly?) Christmas Sweaters och har under åren skaffat mig en ansenlig samling jultröjor i garderoben…

Sådär, hoppas du fått en lite bättre bild av mig nu och att vi snart ses igen!

(Jul)puss & kram!

/Carina

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here